MTMT konzultáció szerzőknek

Az MTMT-ben (www.mtmt.hu) minden magyar tudományos kutató (szerző) elhelyezheti és nyilvánossá teheti tudományos munkásságának bibliográfiai adatait. és publikációinak hivatkozásait.

Egyetemünk csatlakozott a rendszerhez, amely többek között személyes tudományos bibliográfia összeállítását, hivatkozások bevitelét, tudománymetriai adatok megjelenítését teszi lehetővé. A benne található adatokat az MTA, ODT, MAB, NKFIH elfogadja, preferálja.

Az adatbázis megismertetése és hatékony használatának elterjesztése céljából a Klebelsberg Könyvtár szerzői konzultációt szervez, két szinten, a következő időpontokban:

Szint
Dátum
Időpont
Helyszín
Kezdő  2017. szeptember 13.  11:00-14:00  SZTE Klebelsberg Könyvtár
Szeged, Ady tér 10. 
0.007-es, vagy 0.008-as terem
 2017. szeptember 20.
11:00-14:00 
Haladó    
   


A haladó konzultációra azokat a szerzőket várjuk, akik ismerik az MTMT felületét és már foglalkoztak adatimportálással illetve kézi közleményfelvitellel.

A teremben található számítógépek száma korlátozott, ezért kérjük, hogy a következő oldalon jelentkezzen a konzultációra: http://service.bibl.u-szeged.hu/tanfolyam

A jelentkezés szte.hu, vagy u-szeged.hu végződésű e-mail cím megadásával lehetséges. Kérjük, hogy ha valamilyen okból mégsem tud részt venni egy konzultáción, amelyre feliratkozott, akkor ugyanezen adatokkal belépve a fenti oldalra, legyen szíves leiratkozni az adott tanfolyamról.

Ha már van azonosítója és jelszava az MTMT-hez, akkor kérjük, hozza magával! Ha még nem regisztrált felhasználója az MTMT-nek és vannak saját publikációi, akkor kérjük, hogy regisztráljon a www.mtmt.hu oldalon, legkésőbb két munkanappal a konzultációt megelőzően. A regisztrációs űrlap kitöltésekor adja meg jelenlegi munkahelyét (ne csak a Szegedi Tudományegyetemet, hanem a klinikát, tanszéket, intézetet, kutatócsoportot, stb., ahol jelenleg dolgozik).

Utolsó frissítés: 2017. szeptember 14. csütörtök, 09:34

Kiegészítő információk