Nyitva tartás

Szokásostól eltérő nyitva tartási rend a 2014/15-ös tanév II. félévében

április 30. csütörtök 8:00-18:00
május 1-2. ZÁRVA
május 4. hétfő 12:00-20:00
május 25. hétfő ZÁRVA
június 1. hétfő 8:00-20:00

A fentiek az aktuális információktól függően változnak!

Szokásos (évközi) nyitva tartás

Olvasói terek

  Hétfő - Péntek Szombat Vasárnap
Kölcsönző

8 - 20

 

9 - 16

 

ZÁRVA
Olvasói terek
Számítógépes termek I. és III. em.

Keleti Gyűjtemény

Régi Könyvek Tára

Zenei Gyűjtemény

8h - 18h ZÁRVA

 

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy minden hónap első hétfőjén a Könyvtár a számítógépes kabinetekben és az egyéb olvasói terekben végzett karbantartási munkák miatt 12 órakor nyit. Ettől eltérő hétfői nyitva tartás lehet érvényes pl. tanévkezdésre, vizsgaidőszakra eső első hétfők vagy a nyári nyitva tartás esetében. Információt az aktuális változásokról honlapunk hírei között és a Nyitva tartás oldalán találnak.


A szakolvasótermekben található különgyűjtemények (Európai Dokumentációs Központ, Hadtörténeti Gyűjtemény, Hispanisztika Gyűjtemény, Hungarika Gyűjtemény, Kanada Gyűjtemény, Osztrák Könyvtár) anyaga az Olvasói terek nyitva tartási idejében használható.

A Társadalomelméleti Gyűjtemény szakolvasóteremben lévő része (1. em.) az Olvasói terek nyitva tartási idejében hozzáférhető, azonban a gyűjtemény raktári anyagából 16 és 19 óra között, valamint szombaton csak az előzetes megbeszélés alapján kikészített dokumentumok használhatók.Éjszakai kölcsönzésEgyetemi polgárok részére a Kölcsönző zárását megelőző 2 órában ún. rövid (éjszakai) kölcsönzés vehető igénybe. Az így kikölcsönzött könyveket kérjük, a legközelebbi nyitásra szíveskedjenek visszahozni.Információk az Egyetemi Könyvtár zárására vonatkozóanFelhívjuk látogatóink szíves figyelmét, hogy az aktuális zárás előtti 15 percben a biztonsági őrök már csak rendkívül indokolt esetben engednek be látogatókat a biztonsági kapukkal határolt területre.

Kérjük felhasználóinkat annak figyelembe vételére is, hogy a bezárás időpontja minden helyben történő szolgáltatás leállását jelenti. Kölcsönzési szándékuk esetén ajánlatos tekintetbe venni az esetleges sorban állási időt, ezért a kölcsönözni kívánt művekkel célszerű 20-30 perccel a zárás előtt a Kölcsönzőt felkeresni.

Utolsó frissítés: 2015. április 24. péntek, 09:35

Kiegészítő információk