Nyitva tartás

Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy a húsvétra való tekintettel könyvtárunk nagypénteken 18:00 órakor zár, nagyszombaton és húsvéthétfőn pedig zárva tart.

Április 18. (péntek)8:00-18:00
Április 19-21. (szombat-hétfő)ZÁRVA
 

Szokásos (évközi) nyitva tartás

Olvasói terek

 Hétfő - PéntekSzombatVasárnap
Kölcsönző

8 - 20

 

9-16

 

ZÁRVA
Olvasói terek
Számítógépes termek I. és III. em.

Keleti Gyűjtemény

Régi Könyvek Tára

Zenei Gyűjtemény

8h - 18hZÁRVA

A szakolvasótermekben található különgyűjtemények (Európai Dokumentációs Központ, Hadtörténeti Gyűjtemény, Hispanisztika Gyűjtemény, Hungarika Gyűjtemény, Kanada Gyűjtemény, Osztrák Könyvtár) anyaga az Olvasói terek nyitva tartási idejében használható.

A Társadalomelméleti Gyűjtemény szakolvasóteremben lévő része (1. em.) az Olvasói terek nyitva tartási idejében hozzáférhető, azonban a gyűjtemény raktári anyagából 16 és 19 óra között, valamint szombaton csak az előzetes megbeszélés alapján kikészített dokumentumok használhatók.

Éjszakai kölcsönzés

Egyetemi polgárok részére a Kölcsönző zárását megelőző 2 órában ún. rövid (éjszakai) kölcsönzés vehető igénybe. Az így kikölcsönzött könyveket kérjük, a legközelebbi nyitásra szíveskedjenek visszahozni.

Információk az Egyetemi Könyvtár zárására vonatkozóan

Felhívjuk látogatóink szíves figyelmét, hogy az aktuális zárás előtti 15 percben a biztonsági őrök már csak rendkívül indokolt esetben engednek be látogatókat a biztonsági kapukkal határolt területre.
Kérjük felhasználóinkat annak figyelembe vételére is, hogy a bezárás időpontja minden helyben történő szolgáltatás leállását jelenti. Kölcsönzési szándékuk esetén ajánlatos tekintetbe venni az esetleges sorban állási időt, ezért a kölcsönözni kívánt művekkel célszerű 20-30 perccel a zárás előtt a Kölcsönzőt felkeresni.

Utolsó frissítés: 2014. április 08. kedd, 09:50

Kiegészítő információk