88. Ünnepi Könyvhét és 16. Gyermekkönyvnapok Könyvtárunkban

A 88. Ünnepi Könyvhét és 16. Gyermekkönyvnapok eseményei Könyvtárunkban az AudMin-ban (Kölcsönző pult mögött) zajlanak, a plakáton feltüntettet időpontokban. Hat izgalmas könyvbemutatóval készültünk, és lesz egy beszélgetés a Somogyi-könyvtár 1. emeleti folyóiratolvasójában, amely hozzánk kötődik több szállal, és amit mindenki szíves figyelmébe ajánlunk, hisz nagy munka és eredmény van mögötte: ez A DélmagyArchívtól a Tiszatájig címmel a nálunk készült digitalizálási munkákat és az eredményeképp létrejött adatbázisokat mutatja be.
Csatlakozzanak a Facebook-on eseményünkhöz!

A 88. Ünnepi Könyvhét és 16. Gyermekkönyvnapok részletes programja itt érhető el.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Beke József: Arany-szótár - kötetbemutató

Bővebben...

Betiltott könyvek

A Betűevők nevű olvasókörünk májusi találkozóján a betiltott könyvekről fogunk beszélgetni. Az olvasókör és a találkozók is nyitottak, bárki csatlakozhat, aki kedvet érez. Időpont: 2017. május 17., szerda, 17:00.; helyszín: AudMin.

Bővebben...

Jótékonysági könyvgyűjtés a Tasnádi könyvtárnak

Az SZTE Klebelsberg Könyvtár is kiemelkedő segítséget szeretne nyújtani egy könyvgyűjtési akció keretein belül, ahol a romániai Tasnád nevű kisváros könyvtára részére várjuk a könyvadományokat.

Bővebben...

Az idegen

Az idegen címmel 2017. május 18-19-én (csütörtök-péntek) konferenciára kerül sor Szegeden, az MTA SZAB Székházában (Somogyi u. 7.). Ez a Lábjegyzetek Platónhoz (16.) című, évente megrendezésre kerülő konferenciasorozat tizenhatodik rendezvénye, a Magyar Filozófiai Társaság 2017. évi nagyrendezvénye.

Bővebben...

Kiegészítő információk