UNIV levelezőlista

Az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. lista az egyetemi polgárok (elsősorban oktatók és dolgozók) információs fóruma. A listára bárki bármilyen közleményt elküldhet, amiről úgy gondolja, hogy az az egyetemi polgárok nagyobb csoportját érinti, illetve azok számára fontos információval szolgálhat. A listán kereskedelmi jellegű információkat közölni tilos. A feliratkozás önkéntes, de kérjük, hogy lehetőleg minél többen tegyék ezt meg, mert a lista csak így tudja feladatát megfelelőképpen ellátni.

A legfontosabb tudnivalók a lista használatával kapcsolatosan:
Feliratkozó levél:

  • a levelet az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell küldeni, a SUBJECT sorba azt kell irni, hogy subscribe, a levél különben üres.
  • Leveleket küldeni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell.


Leiratkozó levél:

  • levelet az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell küldeni, a SUBJECT sorba azt kell írni, hogy unsubscribe, a levél különben üres.

Jó levelezést! Kérem, hogy a listát mindenki reklámozza ismerősei körében is.

Dr. Kokas Károly (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) /SZTE EK

Utolsó frissítés: 2013. szeptember 18. szerda, 15:23

Kiegészítő információk