Problémák

Ha a felhasználó be van iratkozva az Egyetemi Könyvtárba, de nem tudja használni a WiFi szolgáltatást az eduroamon keresztül, annak a következő okai lehetnek:

 

  • A könyvtárba frissen be- ill. újrairatkozó felhasználó – a számítógépes feldolgozás miatt – a rákövetkező páros óra elejétől kezdve veheti csak igénybe az eduroam szolgáltatást.
  • A beiratkozáskor a születési dátum hibásan került be a felvett adatok közé. Ebben az esetben nem tudja használni a rendszert, ezért célszerű adatait a Kölcsönzőben ellenőriztetnie.
  • A felhasználónak könyv- vagy 1000 Ft-ot elérő pénztartozása, vagy egyéb letiltása van a Kölcsönzőben. Amint ez a helyzet előáll, automatikusan megszűnik az eduroam-hozzáférése, amely a tartozás rendezését követő napon aktiválható újra.
  • A Klebelsberg Könyvtár területén kialakított wifi-rendszerrel ha problémát tapasztal, akkor megoldást illetve részletes tájékoztatást a wifi-ügyeletünkön kaphat. Ez az I. emeleti operátor pultnál hétköznapokon 16.00-18.00h között érhető el. Egyéb időpontokban kérjük forduljon a földszinten található Tájékoztató pultunkhoz.

 

 

Utolsó frissítés: 2016. máj. 30. hétfő, 11:26

Kiegészítő információk